Website Fotografie Toonkracht - Janneke Roelofs fotografie
Janneke Roelofs fotografie voor portret, architectuur en website illustraties
fotografie, photography, portret, architectuur, website, portrait, architecture, musicus, instrument, musician, music, classical, muziek, klassiek, orkest, symphonie, symfonie, orchestra Janneke Roelofs, JannekeRoelofs, Roelofs, Janneke, foto, fotoportret, Arnhem, Westervoort, Nijmegen,
22213
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22213,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Website Fotografie Toonkracht

Een selectie van foto’s gemaakt voor de website Toonkracht. Monica coacht musici, niet alleen om beter de auditeren, maar vooral om beter/prettiger en meer vanuit eigen kracht en overtuiging te musiceren.

Monica aan het woord

Janneke heeft voor mijn site de foto's gemaakt. We hebben daardoor een periode intensief samengewerkt. De kracht van Janneke is dat ze kan omzetten wat ik in mijn hoofd heb. Ze zocht net zo lang naar het juiste beeld totdat ik écht tevreden was en dat exact de juiste sfeer voor mijn site vastgelegd was. Ook heeft Janneke mijn portretfoto gemaakt. Door de rust die ze uitstraalde wist ze me op m'n gemak te stellen. Ik kon me daarom ontspannen en mezelf zijn. Daardoor is het resultaat meer dan naar wens! Ik beveel Janneke van harte aan.

Info

De foto's van de instrumenten zijn voornamelijk gemaakt tijdens repetities van Het Gelders Orkest te Musis Sacrum, Arnhem. De interieurfoto's zijn van de praktijkruimte van Monica, in het gebouw Acousticum te Ede.

Category

Website fotografie