Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Website fotografie

 

Website fotografie Rolfing praktijk

Een overzicht van diverse foto’s gemaakt voor de website van Eileen McEwan. Zij is Rolfing therapeut en wilde graag foto’s op haar website waarbij zij met clienten werkt. Het resultaat kan je zien op haar site. Rolfing praktijk McEwan Deze foto’s zijn gemaakt in haar praktijkruimte die zich in het gebouw Akoesticum te Ede bevindt.

Eileen aan het woord
Ik ben zeer tevreden over de foto’s die Janneke voor mijn Rolfing Praktijk heeft gemaakt. Ze heeft de sfeer en aard van het werk prachtig in beeld gebracht. In de aanloop naar de fotoshoot heeft ze me goed geholpen om helder te krijgen hoe ik mijn praktijk wil presenteren. De samenwerking was prettig en resultaat gericht. Janneke heeft de foto’s snel geleverd in verschillende formaten en uitsneden en ze heeft een aantal foto’s bewerkt. Ik kan het aanraden om met Janneke een samenwerking aan te gaan en zou haar zelf ook weer benaderen voor een nieuwe klus.

 

Website Fotografie Toonkracht

Een selectie van foto’s gemaakt voor de website Toonkracht. Monica coacht musici, niet alleen om beter de auditeren, maar vooral om beter/prettiger en meer vanuit eigen kracht en overtuiging te musiceren.

Monica aan het woord
Janneke heeft voor mijn site de foto's gemaakt. We hebben daardoor een periode intensief samengewerkt. De kracht van Janneke is dat ze kan omzetten wat ik in mijn hoofd heb. Ze zocht net zo lang naar het juiste beeld totdat ik écht tevreden was en dat exact de juiste sfeer voor mijn site vastgelegd was. Ook heeft Janneke mijn portretfoto gemaakt. Door de rust die ze uitstraalde wist ze me op m'n gemak te stellen. Ik kon me daarom ontspannen en mezelf zijn. Daardoor is het resultaat meer dan naar wens! Ik beveel Janneke van harte aan. Toonkracht coaching

Info
De foto's van de instrumenten zijn voornamelijk gemaakt tijdens repetities van Het Gelders Orkest te Musis Sacrum, Arnhem. De interieurfoto's zijn van de praktijkruimte van Monica, in het gebouw Acousticum te Ede.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren