top of page

REFERENTIES

Portret fotografie

Inge aan het woord...
Voor de Stichting Nieuwe Arnhemse Muziekschool heeft Janneke een serie portretten gemaakt van alle docenten. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! In korte tijd kreeg ze iedereen ontspannen op de foto en heeft ze de karakters van de verschillende docenten goed weten te vangen, dat is fotograferen!

D801-1407.jpg
rolfing--16.jpg

Website fotografie 

Eileen aan het woord...
Ik ben zeer tevreden over de foto’s die Janneke voor mijn site, Rolfing praktijk McEwan heeft gemaakt. Ze heeft de sfeer en aard van het werk prachtig in beeld gebracht. In de aanloop naar de fotoshoot heeft ze me goed geholpen om helder te krijgen hoe ik mijn praktijk wil presenteren. De samenwerking was prettig en resultaat gericht. Janneke heeft de foto’s snel geleverd in verschillende formaten en uitsneden en ze heeft een aantal foto’s bewerkt. Ik kan het aanraden om met Janneke een samenwerking aan te gaan en zou haar zelf ook weer benaderen voor een nieuwe klus.

Website Fotografie

Monica aan het woord...

Janneke heeft voor mijn site, 

Toonkracht coaching, de foto's gemaakt. We hebben daardoor een periode intensief samengewerkt. De kracht van Janneke is dat ze kan omzetten wat ik in mijn hoofd heb. Ze zocht net zo lang naar het juiste beeld totdat ik écht tevreden was en dat exact de juiste sfeer voor mijn site vastgelegd was. Ook heeft Janneke mijn portretfoto gemaakt. Door de rust die ze uitstraalde wist ze me op m'n gemak te stellen. Ik kon me daarom ontspannen en mezelf zijn. Daardoor is het resultaat meer dan naar wens! Ik beveel Janneke van harte aan.

D801-1042print-z-w_edited.jpg
bottom of page